Starity

Kim Kardashian Atkins-diétával fogy

2013. október 16. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian kislánya, North már 4 hónapos, ám a terhesség utáni kilóknak már szinte nyoma sem maradt a valóságshow-sztár alakján, aki elárulta, hogy napi 3 órát edz és az Atkins-diétát követi egészsége érdekében.

hirdetés
Kim Kardashian Atkins-diétával fogy

Kim Kardashian rengeteg kérdést kapott a Twitteren és a Facebookon keresztül azzal kapcsolatban, hogyan lett újból ilyen csinos kislánya születése után, s egyszerűen csak annyit válaszolt, hogy az Atkins-diétával és napi 3 óra edzéssel tartja formában magát. Valóságos lenne?

Akár igen, akár nem, abban egyetértünk, hogy Kimnek nem kell nap, mint nap munkába járnia, valószínűleg rengeteg segítsége is akad a baba körül, s bizony anyagi gondjaival sem kell törődnie ahhoz, hogy betartsa a fogyókúrát és szakítson időt a konditeremre.

De mi is az az Atkins-diéta? Dr.Robert Atkins fejlesztette ki ezt a fehérje- és protein-dús diétát, mely igazából fogyókúrának sem nevezhető, hiszen szerinte az összes szénhidrátot (pl. krumpli, tészta, kenyér) helyettesíteni tudjuk fehérjékkel (pl. rizs, hal, csirke), ezáltal kevesebbet eszünk, mégis ugyanannyi kalóriát tudunk bevinni a szervezetünkbe.

Egészségesnek tehát egészséges az Atkins-étrend, ám az, hogy hosszú hónapokon át megvonjuk magunktól a gabona- és tésztaféléket, inkább káros, mint hasznos. Rövid ideig, néhány héten keresztül viszont igen hatásos lehet, s jó méregtelenítő kúra is egyben.

„Ez az étrend különösen jó a kismamáknak, hiszen nem az a cél, hogy napról napra több 10 kilótól szabaduljanak meg, s mindenféle jótékony vitamintól, anyatejtől megfosszuk a kisbabákat, hanem a cél az, hogy egészségesen formába lendüljünk. Kim máris 11 kilótól szabadult meg június óta- mondta Dr. Atkins szóvivője.

Érdekességképpen elmondanánk, hogy Kim terhessége végén több mint 90 kilót mutatott a mérleg, így pedig a 159 cm-es magasságához erősen túlsúlyos lett. Kim soha nem volt nádszálvékony, de a stabil 65 kilójához szeretne visszatérni. A kívánt eredmény elérése érdekében Kim Gwyneth Paltrow egykori tréneréhez, Tracy Andersonhoz jár, akivel mindennap edz.

Az Atkins-diétát egyébként már olyan sztárok követték, mint Sharon, Jack és Ozzy Osbourne, Jennifer Aniston, Demi Moore vagy akár Catherine Zeta-Jones.

Kim alakja 2012 decemberében – ekkor már a pár hetes North a hasában volt, ez a kép motiválja a valóságshowsztárt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek