Starity

Zack & Cody élete: egy összetartó csapat

2010. augusztus 23. 08:08   |   Szerző: brenda1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A „Zack és Cody élete” sorozatnak ugyan vége, de a kis csapat ma is összetart. Most azokról az időkről lesz szó, amikor még együtt forgattak és szinte nap, mint nap találkoztak.

hirdetés
Zack & Cody élete: egy összetartó csapat

A The Suite Life Zack & Cody után a The Suite Life on Deck jön, amiben a régi karakterek közül csak Zack, Cody, Mr. Mosbey és London marad. Egy régebbi interjúban kérdezték a szereplőket arról, hogy miben különböznek a megformáltjaikról, esetleg miben hasonlítanak vagy milyen a kapcsolatuk a színésztársaikkal.

Cole Sprouse (Cody Martin): Cody nagyon stréber típus, de én nem vagyok ilyen. Nekem is fontos a tanulás, de én nem élem bele ennyire magam. Cody érzékenyebb is nálam.
Dylan Sprouse (Zack Martin): Abban hasonlítunk Zack-kel, hogy én is szeretem Cole-t néha szivatni, viszont én nem vagyok olyan kapzsi, mint ő, és Maddie-be (Ashley Tisdale) se vagyok szerelmes.
Brenda Song (London Tipton): Londonnal az a közös bennünk, hogy mindeketten szeretünk vásárolni és szeretjük a ruhákat, valamint az, hogy én is tudok verekedni, mert fekete öves vagyok. A különbség, hogy én a való életben sosem tartottam magam sem szépnek, sem okosnak szerintem egy lúzer vagyok.
Ashley Tisdale (Maddie Fitzpatrick): Maddie-nél én sokkal lazább vagyok; ő gyakran idegeskedik. Mindkettőnknek fontos a tanulás.
Phill Lewis (Mr. Mosbey): Én nem vagyok olyan szigorú mint Mosbey, azonos tulajdonságunk az, hogy mindketten szeretjük az autókat.

Ashley mesélt a csapat kapcsolatáról. „Nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenki jóban van mindenkivel, összetartunk és jó barátok vagyunk.”

„Egyszer Ashley, Brenda és mi Phill házában ünnepeltük a karácsonyt. Nagyon szép élmény volt”
– tette hozzá Cole és Dylan.

Érdekesség, hogy a Londont alakító Brendát az ikrek tanították meg szörfözni 2005 nyarán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek