Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2013. október 17. 05:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oprah Winfrey, Nicky Hilton, Usher, Mariah Carey – és még sokan mások, akik a Twitteren és az Instagramon keresztül avatták be rajongóikat elmúlt hetük mindennapjaiba.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

► A fiatalabb Hilton lány mindent megtehet és megvehet, ám legújabb hóbortja mégis egy Chanel-táskára esett. Oké, ez nem teljesen igaz, hiszen Nicky Hilton gardróbja valószínűleg tele van efféle luxustáskákkal, ám szülinapi tortáját mégis Chanel-logóval kérte. Vajon ugyanolyan finom, mint amilyen jól néz ki?

► Mariah Carey, a világ egyik legjobb énekesnője és férje, Nick Cannon igazi családi idillben töltötte el vasárnapi ebédjüket. Irigylésre méltó a boldogságuk!

► Vanessa Hudgenset láthatuk már szőkén, barnán, feketén, ám most úgy néz ki, az összes hajszínt magára öltötte. Az igazi „őszi frizura” háromféle színben is tündököl egyszerre – legalább beleolvad az időjárás gyönyörű színeibe.

► Usher igazán jó barát: nemcsak a saját sikereinek örül, hanem Kenny Edmondst is ünnepli. Hogy miért? Kenny éppen pár napja kapott csillagot a hollywoodi Walk of Fame sétányon... Lesz miért bulizniuk!

► Oprah Winfrey és Helen Mirren színésznő egy francia kisvárosban ölelkezett össze legújabb filmjük forgatásán, melynek a színes bőrű legenda lesz a producere. Kíváncsian várjuk a mozifilmet!

► Adam Levine igencsak belevetette magát az evészetbe: ám a képek tanúsága szerint magánrepülőjén inkább az egészségtelenebb, cukrosabb rágcsálnivalókat részesíti előnyben. Chips, csoki, cukorkák – minden jöhet, a lényeg, hogy még leszállás előtt fel tudja falni az összeset!

► Izabel Goulart brazil szupermodell rendületlenül készült minden időn legnagyobb divatbemutatójára, a Victoria's Secret Fashion Show-ra, mely egy egész világot lázban tart. A barna hajú szépség minden nap kőkeményen edz alakjának megőrzése érdekében, itt éppen a riói Ipanema strand mellett láthatjuk kocogni.

►...És a hét magyar celebfotója egyértelműen Dukai Regináé! A szőkeség szinte minden percéről lelkesen beszámol a rajongóinak és követőinek, ám szó szót követ... A gyönyörű, aranyflitterekkel díszitett ruháján még annak is megakad a szeme, aki nem tartozik Regina rajongótáborába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek