Starity

Hófehérke lesz Sheldry Sáez

2013. október 17. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépségkirálynő már bizonyított a táncparketten, ugyanis a panamai Dancing with the Starsban a harmadik helyen végzett, most azonban egy színházi előadásban vállalt főszerepet.

hirdetés
Hófehérke lesz Sheldry Sáez

A 2011-es Miss Universe középdöntőse már korábban elmesélte, hogy érdekli őt a színészet. Nemrég felkérték őt, hogy játssza el Hófehérke szerepét egy színházi darabban, mely 2014. január 21. és február 23. között kerül bemutatásra a Circle Színházban, majd azt követően több városba is ellátogatnak, ahol bemutatják a darabot.

Sheldry nagyon meglepődött, mikor felkérték őt a szerepre, de örömmel vállalta el, hiszen a Hófehérke gyermekkorának egyik kedvenc meséje volt. A 20 éves modell már most elkezdett tánc-, illetve énekórákat venni, valamint színjátszást is tanul, és mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen majd a színpadon.

„Számomra nagy meglepetés volt, mikor felkértek Hófehérke szerepére. Először nem voltam meggyőződve arról, hogy elfogadjam e az ajánlatot, de többszöri átgondolás után úgy döntöttem belevágok. Elégedett vagyok ezzel a döntéssel, mert így egy teljesen új oldalamat mutathatom meg a közönségnek, és ez hatalmas kihívás is számomra. Szeretek belevágni új dolgokba. Karrieremet modellként kezdtem, majd 2011-ben szépségkirlynő lettem, aztán táncos a Dancing with the Starsban, most pedig egy musical főszereplője leszek.”

Az pedig külön öröm a 2011-es Miss Universe Panamának, hogy húga, Dayana is részt vesz a produkcióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek