Starity

Lady Gaga újra meghódította a világot

2013. október 19. 14:02   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga ARTPOP albumának legelső kislemeze nagyobb sikereket ért el Amerikában, mint például a 2009-es megaslágere, a Poker Face.

hirdetés
Lady Gaga újra meghódította a világot

A Mediabase hetente frissíti toplistáit a legnépszerűbb és legtöbbet játszott zenékről az amerikai rádiókban, így az egyik legmeghatározóbb lista a zeneiparban. A legfrisebb listájuk szerint az elmúlt három hónapban Lady Gaga Applause című száma népszerűbbé vált, mint az énekesnő 2009-ben kiadott megaslágere, amivel berobbant a köztudatba, a Poker Face.

Így tehát az ARTPOP első kislemeze a második legnagyobb slágere lett az énekesnőnek az Egyesült Államokban, nála már csak a szintén 2009-ben kiadott dal, a Bad Romance sikeresebb.

Az elmúlt időszakban sokan megkérdőjelezték, azt hogy a Lady elér-e valaha még akkora sikereket, mint a The Fame albumának korszakában, de ezek szerint a kétkedőknek nem lett igazuk. Gaga legújabb, november 11-én megjelenő albumáig egyébként már egy hónapot sem kell várni, valamint megerősítette azt is, hogy megjelenéséig két promóciós számot és egy kislemezt fog kiadni, az október 25-én debütáló Venust.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek