Starity

Détár Enikő a magánéletéről mesélt

2013. október 19. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Détár Enikőnek nem úgy alakul a magánélete, ahogy azt minden nő elképzeli. A házassága épp most ment tönkre, Rékasi Károly kijelentette, hogy Pikali Gerdát szereti és az anyuka egyedül maradt gyermekeivel, most azonban őszintén beszélt a Storynak.

hirdetés
Détár Enikő a magánéletéről mesélt

A színésznő most először adott interjút magánéletéről a Storynak, ami nem épp úgy alakul, mint kéne. A beszélgetés során azt is elmondta, hogy sokáig nem vette észre, van egy harmadik ember is.

Klassz család voltunk, két okos gyereknek adhattam életet – kezdte Enikő, majd így folytatta – Mindkettőnknek voltak egyéni ambíciói és sikerei. Mindezeket köszönöm a sorsnak és Karinak is. Miért is gyanakodtam volna? Nem vettem észre, hogy van egy harmadik

Arra a kérdésre, hogy hogyan reagált arra, mikor megtudta, nincs minden rendben házasságával így reagált: „Rákérdeztem, Kari pedig őszintén válaszolt, elmondta az igazságot. A barátaim már rövid idő után azt mondták: »Enci, lépj tovább«. De tiszteletben tartották az érzéseimet.

Nem valószínű, hogy a színésznő most újra kapcsolatra vágyik, de talán rátalál még az igaz szerelem, ami a sírig tart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek