Starity

Kate Moss a Vogue vendégszerkesztője lesz

2013. október 17. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Moss, a világhírű brit szupermodell a Vogue angol kiadásának szerkesztésében fog részt venni mint divatkonzulens. A különleges divatikon cikkeit és divatanyagait 2014 legelején csodálhatjuk meg, a legújabb tavaszi kollekciókkal bemutatva.

hirdetés
Kate Moss a Vogue vendégszerkesztője lesz

Külön meglepetés! Ez az első eset, hogy egy szupermodell – aki már 33 brit Vogue-címlapot tudhat a magáénak (a legelsőt 1993 márciusában publikálták) – igazgatni fogja a nagymúltú magazin divatosztályát mint konzulens és kreatív szerkesztő.

Kate feladata az lesz, hogy a szerkesztők összes munkáját ellenőrizze a divatszekcióban: az írásokat és a riportokat nézze át, valamint fotózásokat szervezzen, konzultáljon a fotósokkal, ruhákat válogasson be a magazinba a stylistokkal együtt – és még sorolhatnánk. Nem könnyű feladat, ugye?

„Teljesen meg vagyok hatva, hogy Kate egy új pozícióban fog velünk dolgozni – mondta Alexandra Shulman főszerkesztő. – Fantasztikus érzéke van a jó stílushoz, kívül-belül imádja a divatot, s biztos vagyok benne, hogy nagyszerű képeket fog kiválasztani a magazin első tavaszi kiadásához. Nagyon izgatott vagyok, hogy vele együtt dolgozhatok.”

Sarah Doukas, a Storm Modellügynökség vezetője – akiknél Kate Moss is dolgozik – nagyon örül a topmodell új feladatának, s úgy véli, ez a szerkesztői pozíció mérföldkő lehet Kate Moss karrierjének érdekében, aki már amúgy is úgy van definiálva mint Vouge-örökös címlaplánya.

Íme néhány fotó Kate Moss porfóliójából, a brit Vogue címlaplányaként:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek