Starity

Film készül az Éjszaka Házából?

2010. augusztus 23. 10:10   |   Szerző: Debby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A P. C. Cast és Kristin Cast által írt könyvsorozatnak, az Éjszaka Házának lehet, hogy lesz filmváltozata.

hirdetés
Film készül az Éjszaka Házából?

A P. C. Cast és Kristin Cast által írt könyvsorozatnak, az Éjszaka Házának lehet, hogy lesz filmváltozata.

A készülő filmről nem sokat lehet még tudni. A forgatókönyv már elkészült, melyet Kent Dalian írt meg. A könyv egyik írónője elolvasta a forgatókönyvet és véleménye szerint nagyon jól sikerült. A film producere Michael Birnbaum (Dögölj meg, John Tucker!) lesz.

Valószínűleg az első négy kötetet (Megjelölve, Elárulva, A Kiválasztott, A Vad) összesűrítve készítik el, mint a Darren Shan regényeket. Ha lesz film, az várhatóan 2011 végére készül el, bár a castingok még nem kezdődtek meg. A film műfaja valószínűleg fantasy-dráma lesz.

A könyv egyébként egy vámpírtörténet. Zoey Redbird egy nap vámpírjelöltté válik, amikor középiskolájában váratlanul felbukkan egy élőhalott Nyomkereső, és a vámpírok zafírkék Jelét rajzolja a homlokára. Attól a pillanattól fogva az egész élete megváltozik. Alig néhány órája marad, hogy beköltözzön az Éjszaka Házába, a vámpírjelöltek bentlakásos iskolájába, a teste ugyanis azonnal megkezdi az Átváltozást. Az Éjszaka Házában azonban újabb nehézségekkel kell szembesülnie...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek