Starity

Tom Mison és kolléganője elválaszthatatlanok

2013. október 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja elárulta, mi a szereplők, színészek közti, igazán jó kémia titka.

hirdetés
Tom Mison és kolléganője elválaszthatatlanok

Nemrég az LATF magazin egy több oldalas interjúval örvendeztette meg a Tom Mison/Sleepy Hollow-rajongókat, amelyből többet megtudhatunk a sorozatról, a karakterekről és az együttműködésükről is.

Mint kiderült, Tom boldog lenne, ha egész életében Nicole-lal dolgozhatna, mivel rendkívüli módon lenyűgözi őt a személyisége, a forgatások végeztével is szívesen töltik együtt szabadidejüket.

„Személy szerint nem rajongok az improvizációért, ráadásul annyira nagyszerű csapattal dolgozunk, hogy ha az írók hozzám vágnak valami szöveget, nem is érzem szükségét annak, hogy átköltsem saját verzióm szerint.”

Szerencsére azonnal megtalálták a hangsúlyt a Star Trek íróival, és már a pilotepizód forgatását megelőzően együtt beszélték meg, milyen témákat szeretnének érinteni a sorozatban – a színészek is kivehetik részüket az ötletelésből.

Természetesen a rajongók nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is szívesen látnák együtt a párost. Nicole hónapokkal ezelőtt szakított Michael Fassbenderrel, Tom pedig jelenleg is szingli.

„Nicole egyszerűen lenyűgöző. Ha vele dolgozhatnék életem végéig, nagyon boldog lennék. Az első pillanatban kialakult valami. Nem akarok túl rejtélyes lenni, néha vannak színészek, akik egyszerűen csak összepasszolnak. Azóta csodálom Nicole-t, hogy megláttam őt A szégyentelenben.”

De mégis mi a jó kémia titka és miért nagy köztük az egyetértés? Tom erre is választ adott: „Ha mindketten nagylelkűek vagytok a másik felé, kedvesek, játékosak, megkapjátok a jó kémiát. Nem hiszem, hogy ennél több kellene hozzá. Fantasztikus színésznő, felkapaszkodom a hátán” – fűzte hozzá viccesen.

Amellett, hogy színházakban játszik, örömmel zenél is. Bár nem tartja magát profinak, magával vitte az ukuleléjét Wilmingtonba is, ahol a Sleepy Hollow-t forgatják, hiszen nem tud elszakadni a zenétől. „Sajnos a gitárom nem hozhattam el – szégyen. Szeretnék tapasztaltabb lenni e téren. Mindenkinek kell egy hobbi, szóval... nem is tudom, majd trombitálok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek