Starity

Interjú az Új Alice-szel

2010. március 17. 15:03   |   Szerző: Pucpuc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre itt van Tim Burton új filmje, amelynek főszerepét egy eddig ismeretlen lány alakítja. Lássuk, ki is ez a csaj, akire valószínűleg siker, pénz és csillogás vár a közeljövőben.

hirdetés
Interjú az Új Alice-szel

BRAVO: Áruld el nekünk: Most akkor a film az eredeti sztorit meséli el, vagy valami egészen mást?
MIA: A regény régről ismert karakterei mind benne lesznek - de ez egy továbbgondolt történet. Az eredetihez képest 10 év telt el, Alice pedig nem emlékszik az első kalandjára. Szóval újra fel kell fedeznie a világot.
BRAVO: Ez életed eddigi legnagyobb filmes lehetősége, mit éreztél, amikor kiderült, hogy együtt dolgozhatsz Tim Burton rendezővel?
MIA: Fel sem tudtam fogni. Mindig is csodáltam őt - de hát ki nem néz fel egy olyan emberre, mint Tim? Minden filmje zseniális - még szép, hogy örültem, hogy én leszek a következő zseniális mozijának a főszereplője!
BRAVO: Ezelőtt kisebb költségvetésű filmekben játszottál, de ez valami egészen más. Mi lesz veled, ha mindenki ismerni fogja az arcodat?
MIA: Mindig is furcsának tartottam, ha felismertek az utcán. Mostantól nem tudom, mi lesz, de biztosan nagyon sokan megismernek majd. Én megpróbálok ugyanaz a lány maradni, aki mindig is voltam. De a vörös szőnyegen bevonulást egyelőre még nem tudom megszokni!
BRAVO: Mi volt számodra a legjobb a forgatáson?
MIA: Az, hogy csak ültem, és néztem, ahogy a legnagyobb színészek játszanak. Ez képes volt mindig feltölteni, és kihúzni a rosszkedvemből. Johnny Depp, Anne Hathaway és Helena Bonham Carter hihetetlenül profik. Mindig figyeltem, mit tanulhatok tőlük.
BRAVO: És mi lesz veled most? Mostantól csak nagy Hollywoodi filmeket vállalsz?
MIA: Neeem, a következő mozijaim megint kis költségvetésű filmek lesznek, de ha bejön valami jó felkérés biztosan elvállalom majd. Főleg, ha megint Tim Burtontől érkezik! smileeee.gif

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek