Starity

Chenoa: „Mélypont van mögöttem, és most fantasztikusan vagyok”

2013. október 19. 15:03   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa idén is a rák elleni kampány egyik arca. A szép énekesnő maga is átesett ezen a betegségen, ma már azonban teljesen egészséges, azonban fontosnak tartja, hogy az emberek merjenek tenni az egészségük érdekében.

hirdetés
Chenoa: „Mélypont van mögöttem, és most fantasztikusan vagyok”

A Spanyol Rákellenes Liga munkatársai között akad néhány ismert név, köztük Chenoáé is. Több spanyol híresség jött össze, hogy bemutassa a remény új színét, illetve, hogy a jótékonysági műsorhoz maguk is hozzájáruljanak valamivel. A kampány elsősorban a mellrák elleni küzdelemre kívánja felhívni a figyelmet, de természetesen nem csak ez az egy ága kerül szóba. Október 26-án olyan nevek lépnek színpadra az argentin származású énekesnő mellett, mint például Malú, Rosario vagy éppen Luz Casal. A koncert a madridi Palacio de los Deportesben kerül majd megrendezésre.

A művésznő nagyon örül, hogy szolidáris projektekben vehet részt:„Mindannyian azon leszünk, hogy hatalmas energiát adjunk át a koncerten. Ez egy szép ügy, és nagyon sok nő vesz részt ebben a szolidaritásban. Ismét nagyon boldog vagyok, hogy az emberek aktívan részt vesznek a kampányban. Arra is büszke vagyok, hogy egy olyan kiváló énekessel énekelhettem együtt, mint a mexikói Carlos Rivera. Csodálatos előadó. Nagyszerű hangja van. Egy pár nappal ezelőtt pedig énekeltem a The Voice első kiadásának győztesével is egy jótékonysági koncerten, igazán sikeres fellépés volt – mondta.

Chenoát nagyban érinti ez az ügy, hiszen ő maga is szenvedett a méhnyakráktól, mindössze 24 évesen: „Ha tudnék gyógyítani, akkor sok más nőn segítenék. Nyilvánvaló, hogy úgy érzem, az empátia igenis fontos dolog. Én nagyon hálás vagyok Istennek, hogy itt lehetek ma is. Van remény. Amikor szembe kellett néznem a betegséggel, bátor voltam és nem omlottam össze. Ez már fél siker. Ez a mélypont van mögöttem, és most fantasztikusan vagyok”

Új albumát Laura karitatív munkákhoz is aktívan felhasználja, így az értékesítés nagyon sikeresen alakul, sokan keresik és vásárolják meg az Otra Direcciónt. Emellett pedig rengeteg szakmai feladat vár rá a közeljövőben és azt mondja, hogy legalább karácsonyig be van táblázva és addig biztosan nem is áll le.

Miután Chenoa szakított Curi Gallardoval, így nyilatkozott: „A szerelmem már a barátaimnak és a családomnak jár. És a munkatársaimnak. Ha belemerülök a világba, a végén mindig ők azok, akik nekem támogatást és szeretetet adnak. Azonban nyitott vagyok, hogy rám találjon a szerelem, nem zárkózom el előle. Most már túl vagyok a szakításon. A jövőben majd meglátjuk, mi lesz, de azt viszont nem hiszem, hogy gyorsan szerelembe esnék”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek