Starity

Kamu Kevin Jonasék babája?

2013. október 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hónapokban név nélküli hírként terjedt az interneten, hogy egy valóságshow-ból ismert pár csak színleli a gyerekáldást, ma viszont kiderült, Kevin és Danielle Jonasról van szó.

hirdetés
Kamu Kevin Jonasék babája?

A Ryan Seacrest által készített valóságshow a legidősebb Jonas fivér életéről valóban elég gyatra nézettséggel és érdeklődéssel fut az E! csatornán, így nem lenne meglepő, ha a producerek bármit megtennének azért, hogy kicsit felturbózzák a műsort.

A hírek szerint éppen ezért találták ki, hogy az ifjú feleségnek teherbe kéne esnie. Azért pedig, hogy hihetőbb legyen a dolog, a pár bejelentéseket tett, a babának küldött ajándékokat is elfogadta, sőt, a Moon Bump nevű, műhasakat gyártó cégtől 5 hamis kismama-pocakot is beszerzett, különböző méretekben – írja a Celeb Dirty Laundry.

A baba nagyszerű reklám lett volna mind a show-nak, mind az időközben lefújt turnénak. Az egyetlen tisztázatlan dolog a terhesség végkimenetele volt, hiszen valahonnan szerezniük kellett volna egy csecsemőt, aki körülbelül megfelel az idővonalnak és még hasonlít is a szülőkre. A pár állítólag megpróbálkozott az örökbefogadással, ám hamar rájöttek, hogy a procedúra nem fejeződik be addigra, mire Danielle-nek világra kéne hoznia a babát, ezért úgy határoztak, hogy Danielle elvetél, ami megmagyarázta volna, miért nincs gyerek.

A Jonas család egyelőre nem reagált a hírre, de az biztos, hogy az ügy még nincs lezárva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek