Starity

Kelly Clarkson már karácsonyi lázban ég

2013. október 19. 13:01   |   Szerző: lilla1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz, karácsonyig még több, mint egy hónap van, de az amerikai énekesnő már most gondoskodik róla, hogy rajongóinak legyen mi a fa alatt, vagy akár a fán!

hirdetés
Kelly Clarkson már karácsonyi lázban ég
Fotó: Christopher Polk/Getty Images

Szerdán hallhattuk az első dalt Kelly Clarkson október 25-én megjelenő Wrapped in Red című karácsonyi albumáról, a White Christmast és máris itt az első kislemezes dal, az Underneath the Tree, melyet maga Kelly írt és valószínűleg egy karácsonyi hangulatú klip is fog készülni hozzá a közeljövőben.

Az American Idol felfedezettje tagnap már felizgatta rajongóit, azzal, hogy kiírta a Twitterre és a Facebookra, hogy ma hallhatják az új dalát és emellé csatolta a dalszöveget is a saját kézírásával.

Kelly hivatalos, magyarul is elérhető weboldalának aloldalán keresztül már elő lehet rendelni az albumot és pár extra kiegészítőt hozzá, mint például Wrapped in Redes sálat, hógömböt vagy akár karácsonyfadíszt. A rajongók különböző csomagok közül válogathatnak, az ajándéktárgyak mellé választhatnak, hogy a standard albumot, a deluxe változatot vagy a bakelit lemezt, esetleg mindet egyben rendelik meg.

Ahhoz, hogy hallhassuk a teljes albumot még egy hetet kell várni, viszont addig is itt van a White Christmasnél sokkal pörgősebb Underneath the Tree.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek