Starity

Carolina Bridnek a család ad erőt

2013. október 18. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carolina Brid hamarosan utazik Oroszországba, a Miss Universe helyszínére, nemrég pedig egy interjúban mesélt a versenyről, és arról, hogy már most büszke, amiért Panamát képviselheti.

hirdetés
Carolina Bridnek a család ad erőt

Carolina Brid áprilisban nyerte el a Miss Panama címet, ezzel pedig lehetőséget kapott, hogy a nemzetközi Miss Universe versenyen is bizonyítson. A lány a The Perfect Missnek mesélt arról, hogy élete mennyit változott azóta, hogy elnyerte ezt a címet, és már most hatalmas büszkeséggel tölti el a tudat, hogy Panamát képviselheti egy ilyen nívós versenyen: „Leírhatatlan ez az érzés. Büszke vagyok a származásomra, és mindent megteszek, hogy Panamát méltó képpen képviseljem”

Carolina még sosem járt Oroszországban, de mindig vonzotta őt a hely. Rengeteget olvasott róla, és gyönyörű helynek tartja, izgatottam várja már az érkezést. A modellt többen is elkísérik majd a nemzetközi versenyre és szülei is mindenben támogatják, így a felkészítőtábor alatt is számíthat rájuk. „Még kicsi voltam mikor a szüleim elváltak, nehéz volt megszokni az új helyzetet. Mégis mindig számíthattam mindkettejük feltétlen támogatására, és ez most sincs másként. Ez nagy erőt ad nekem, boldog vagyok mikor együtt látom őket. Tudom, hogy nélkülük, nem tartanék itt, és ezért hálával tartozom nekik.”

Carolina nem most először utazik ki nemzetközi versenyre, hogy Panamát képviselje. 2011-ben jelentkezett első komolyabb helyi szépségversenyére, mely végén győztesként távozott, így ő képviselte országát a Miss Tourism Internationalon, ahol a második helyen végzett

„Most még jobban izgulok, mint akkor. Azt viszont megtanultam, hogy sosem szabad lebecsülni senkit, mert mindenki képes meglepetéseket okozni” – árulta el a lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek