Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 18. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus kutyái saját kocsiban utaznak, Britney Spears elárulta, ki lenne szerinte a tökéletes főszereplő a Szürke ötven árnyalatában, és a Lady Antebellum énekesnője megmutatta a kisbabáját!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Yvonne Catterfeld köszönetet mondott

Yvonne Catterfeld a napokban az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon megmutatta legújabb, novemberben megjelenő Lieber So című lemezének borítóját. A fekete-fehér fotó a rajongóknak is tetszett, amit ki is fejeztek a sztárnak írt üzenetekben.

„Nagyon szépen köszönöm a számos véleményt a lemezborítómmal kapcsolatban, nagyon elégedett vagyok!” – köszönte meg az énekesnő.

*

Új fotók készültek Rebecca Blackről

Rebecca Blackről nemrégiben gyönyörű fotósorozat készült a Local Wolves magazin jóvoltából. Az énekesnőről készült fotók közül kettőt fel is töltött az internetre, az egyiket még profilképének is beállította a Twitteren. A teljes interjú online elérhető..

*

Miley kocsit vett kutyái számára

A Wrecking Ball énekesnője több ezer fontot költött állatbarát járgányokra, hogy öt kiskutyusával, Happyvel, Beannel, Floyddal, Mary Jane-nel and Penny Lane-nel furikázhasson – számolt be a Daily Star.

Az énekesnő egy fehér Maserati Quattroportéval és egy vörös Porsche Cayenne-nel büszkélkedik, az állatok azonban nem kaptak belépést, így kénytelen beérni a százezer fontos Range Rover Sporttal. Miley viccesen meg is jegyezte, ha esetleg meghalna, kutyái örökölnék a kocsiját.

*

Hillary Scott megmutatta a babáját

A Lady Antebellum bájos énekesnője, Hillary Scott megmutatta kisbabáját. A július 22-én született Eisele Kaye Tyrrell fotóját a sztár az együttes hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival és ezt a szöveget fűzte hozzá: “Helló világ, a nevem Eisele Kaye”.

*

Karácsonyi EP-vel készül Sarah Darling

Sarah Darling a minap a Facebookon osztotta meg rajongóival, hogy hamarosan karácsonyi dalokat tartalmazó EP-t fog kiadni. Az idén megjelenő lemez dalainak listáját azonban még nem tette közzé az interneten.

*

Ryan Goslingról álmodozik Britney Spears

A 31 éves énekesnő bevallotta, nemrég Ryannel álmodott, s habár nem volt erotikus álom, azt kívánta, bár az lett volna!

Nem Ryan az egyetlen szívtipró, akit Britney rendkívül kedvel — nemrég elmondta, James Franco lenne számára az ideális Christian Grey a Szürke ötven árnyalatában.

*

A pólóján viseli pasija nevét Jesse Lee

Jesse Lee olyannyira büszke szerelmére, Jason Santeiu-ra, hogy a pólóján az ő nevét viseli. A minap az énekesnő az Instagramra töltötte fel azt a fotót, amelyen ebben a pólóban pózol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek