Starity

Új kislemezzel jelentkezik Katy Perry

2013. október 19. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry új kislemezéhez a dalszöveges videó most jelent meg, a nagylemeze pedig hamarosan világszerte elérhető lesz.

hirdetés
Új kislemezzel jelentkezik Katy Perry

Katy Perry 2010-ben jelentette meg a nagy sikerű Teenage Dream nagylemezét, amely a One Of The Boyst követte. A cukorka érához 2012-ben kijött egy bővített változat a mozifilm mellé, azonban Perry már ekkor kifejtette, hogy ez csak a rajongóinak van, ő lezártnak tekinti Candyforniát, és alig várja, az újat.

A Prism című, harmadik nagylemeze október 22-én jelenik meg világszerte, legújabb kislemeze, az Unconditionally az album ötödik dala, és szerelme, John Mayer ihlette – árulta el Perry: „A dalt a szerelmemnek, Johnnak írtam, emellett nagy befolyásolt gyakorolt a hangzásra Afrika. Idén tavasszal Madagaszkárban jártam a UNICEF útján, ami teljesen megváltoztatta az életemet és megszülte ezt a dalt. Az üzenete egyszerűen az, hogy elfogadsz valakit feltétel nélkül, nem kell megjátszanod magadat, vagy félned, hiszen mindenkinek meg vannak a hibái. Igen, tisztában vagy a velük, soha nem leszel tökéletes, és ezt megérted, majd elfogadod, legfőképpen, ha egy kapcsolatban élsz. A dal az igaz, őszinte, szabad szerelmről szól, és rengeteget jelent nekem.”

A dalszöveges videó október 18-án jelent meg, Janell Shirtcliff & Erika Linder szereplésével, és Aya Tanimura rendezésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek