Starity

Cameron Diaz a legfertőzőbb sztár a neten

2010. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: boszikaa97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz neve a legveszélyesebb a világhálón, 19 százalékos esélyt kapsz a vírusra, ha rákeresel.

hirdetés
Cameron Diaz a legfertőzőbb sztár a neten

Cameron Diaz neve a legveszélyesebb a világhálón, ugyanis ha az internetes keresők valamelyikébe beütik a színésznőt, 19% az esély arra, hogy egy szép kis vírus támadja meg a számítógépet – ez derül ki a McAfee szoftvergyártó cég vizsgálatából.

De sajnos nem ám ő az egyetlen ilyen „veszélyes” sztár, Julia Roberts-el is hasonló helyzet áll fent, ahogy a legtöbb híresség esetében is, ugyanis a nevükkel fémjelzett csali-weboldalakra könnyű odacsábítani a mit sem sejtő látogatókat, akik pikáns képek reményében mindenféle fertőző vírust gyűjthetnek össze. Érdekesség, hogy Lady GaGa például csak a 37. a listán, Justin Bieber pedig a 46. legveszélyesebb név.

Szóval aki kedvence után keresgélne, kutatgatna–érdeklődne, jusson eszébe, hogy aki kíváncsi, az hamar nagyon-nagyon rosszul jár. Legyetek óvatosak, vigyázzatok, mert senki sem örülne egy ilyen vírusnak.

A veszélyességi toplista:

  1. Cameron Diaz
  2. Julia Roberts
  3. Jessica Biel 
  4. Gisele Bündchen
  5. Brad Pitt
  6. Adriana Lima
  7. Jennifer Love Hewitt / Nicole Kidman
  8. Tom Cruise
  9. Heidi Klum / Penélope Cruz
  10. Anna Paquin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek