Starity

Tagcsere történt az Amaranthe együttesben

2013. október 20. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009-ben alakult svéd együttes napról napra elismertebb és népszerűbb, immáron második albumuk bemutatásával járják szinte az egész világot. Az együttesben még csak tagcsere sem történt, egészen idáig.

hirdetés
Tagcsere történt az Amaranthe együttesben

A tegnapi nap folyamán jelent meg a hír, miszerint a „hörgésért” felelős Andreas Solveström (Cipher System, Within Y) közös és baráti megegyezéssel kilépett a svéd power metalt játszó együttesből, mivel a hírek szerint Andit többször is helyettesíteni kellett a turnék során, így útjaik elváltak.

2011-2012-ig Richard Sjunnesson helyettesítette, 2012-ben egy alkalommal Antony Hämäläinen, majd legutóbb Henrik Englund Wilhelmsson (Scarpoint). A zenekar hivatalos oldalán bejelentette, hogy Andi helyét hivatalosan is Henrik Englund vette át, aki már a következő koncerten állandó tagként lesz látható/hallható.

Íme az együttes közleménye, melyet a Facebookra posztoltak ki: „Hosszas és alapos megfontolás után Andy úgy döntött, lemond a morgós énekesi posztról az Amaranthe-ban. Személyes okokra hivatkozva. Teljes mértékben békésen és barátságosan váltunk el, és egyáltalán nincs harag köztünk. Andy a testvérünk volt, pedig az elmúlt két és fél év őrületes volt az új debütáló album kiadása óta, és ő mindig a központi része lesz az Amaranthe családnak – nem is beszélve a fantasztikus visításról. Kívánunk neki minden jót a lehető legjobb szerencsét a jövőbeli törekvéseiért.”

Andy nyilatkozatát is megosztották: „Az idő gyorsan terjed. Az életben annyi minden felfedeznivaló van és számomra ennek eljött az ideje, hogy lépni tudjak, és hogy megtudjam, milyen az, ami kint van a számomra. [...] Lépni szeretnék és megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a srácoknak a zenekarban eltöltött, nagyszerű időt, az összes emléket. És természetesen az összes a rajongónak odakint. Mindig is a szívemben lesztek, remélem, hogy találkozunk odakint ismét és nem a távoli jövőben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek