Starity

Jövőre kezdődik az Avatar 2 és 3 forgatása

2013. október 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sam Worthington egy rádióinterjú keretén belül elárulta, hogy a nagy sikerű Avatar folytatásainak munkálatai 2014-ben kezdődnek meg.

hirdetés
Jövőre kezdődik az Avatar 2 és 3 forgatása

James Cameron, az Avatar, a Titanic és a Két tűz között rendezője tavaly már elárulta, hogy három folytatást tervez az Avatarhoz, és az első kettőt valószínűleg egy időben forgatják majd le.

A Nova 96.9 rádióállomáson készült interjú során Worthington, Jake Sully alakítója elárulta, hogy a tervek szerint az első munkálatok egy év múlva, 2014 októberében kezdődnek meg, és előrelátható tervek szerint a következő két film 2016 és 2018 decemberében kerül a mozikba. A három folytatás forgatókönyvét Steven Gould jegyzi majd.

Az Avatar első részének előkészületei még 1994-ben kezdődtek meg, ám Cameron inkább várt éveket a technológia fejlődésére, mintsem olcsó munkát adjon ki a kezei közül. A film végül 2009. december tizedikén került a mozikba, és az első olyan produkció lett, amely több mint kétmilliárd amerikai dollárt kaszált a mozipénztáraknál, kilenc Oscar-díjra jelölték, és minden idők legkeresettebb Blu-ray-lemeze lett.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek