Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2013. október 20. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert, Candice Swanepoel, Rihanna, Selena Gomez, Ariana Grande, Madonna, Nicole Scherzinger, Eminem, Cara Delevingne és Kelly Clarkson is bevették ezen a héten a közösségi oldalakat!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Nézzük a hét legjobb Instagram-fotóit!

► Rihanna új barátra tett szert

Rihanna pár napot Afrikában töltött, ahonnan lelkesen pakolgatta népszerű Instagram-fiókjára a fotókat, a helyet pedig elnevezte #MamaAfRIHcának.

►Ariana Grande imádja a rajongóit

A feltörekvő, szép énekesnő kedves üzenetet hagyott rajongóinak: „Mindig itt leszek ♡”, majd a leíráshoz egy fotót is csatolt.

►Candice Swanepoel macskává változott

A VS-angyal, Candice egy kicsit többet mutató, de ízléses képet töltött fel, ami a következő fotózásából egy előzetes. A szép modell igazi macskanővé változott a kamera kedvéért.

►Madonna Berlinből jelentkezik

Madonna nemrégiben fejezte be titkos projektjét, és most, hogy a „szerelem” és „elfogadás” igéjét hirdesse, egy promóútra indult és ezúttal Berlinből töltött fel egy képet. A legendás énekesnő a HC Fitness megnyitóján vett részt.

►Selena ismét a rajongóival

Selena Gomez ebben az évben ismét világ körüli turnéra indult, és mostanában lelkesen töltögeti fel fotóit, amelyen a rajongóival található. Az énekesnő Brooklynból jelentkezett.

►Adam Lambert cowboynak állt

Adam Lambert meglehetősen jó kedvében volt, mikor ellátogatott a Los Angeles-i O Bar étterembe, hiszen rögtön fel is pattant a helyiség előtt található ezüst szoborra. Az énekes a következő sorokat fűzte tettéhez: „Fogjátok vissza lovaitokat!”

Lambert egyébként a napokban kapta vissza nevét a közösségi oldalon, mostantól tehát @AdamLambert néven töltöget fel.

► Nicole Scherzinger nem tud dönteni

Az énekesnő az X-Faktor zsűrizéshez keresi a megfelelő ruhát. Jelenleg ennél a csinos és elegáns fekete darabnál tart. „Múlt héten Kristian Aadnevik-et viseltem az X-faktorban, ma pedig itt vagyok, hogy kitaláljam az e heti összeállításomat.”

► Eminem ünnepel

A népszerű rapper a héten töltötte be 41. életévét, ezt pedig a közösségi oldalon is megünnepelte a következő, jópofa Photoshop-szerkesztéssel.

► Cara Delevingne megduplázódott

A modell nem várt népszerűségnek örvend a közösségi oldalakon, legfőképpen a Tumblrön. Cara most is egy fotózáson vett részt, amelyről feltöltött egy kis előzetest a fiókjára.

► Kelly Clarkson már az ünnepekre készül

Kelly Clarkson már ki is adta az ünnepi dalát, amely a karácsonyi EP-jén lesz megtalálható. Az énekesnő ennek alkalmából már elkezdte keresgélni a megfelelő ruhát, és ebben a csinos piros darabban igazi elő-karácsonyi bulit csapott a Parade magazin szerkesztőjével.

► Fej nélküli lovasokkal lógtak a Sleepy Hollow sztárjai

A FOX sorozatának színészei a New York-i Comic-Conon vettek részt, a sajtókonferenciák, interjúk és autogramosztások után Katia Winter, Tom Mison és Orlando Jones beálltak pózolni a lovasok mellé.

„Három színész, három lovas, mínusz egy, gondolom, Nicole Beharie épp szétrúgja valamelyik seggét” – írta a fotó mellé az Irvinget alakító Orlando Jones.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek