Starity

Marilyn Manson is csatlakozik a Once Upon a Time-hoz

2013. október 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hollywood Reporter nemrégiben jelntette be, miszerint a sokkrockerként is ismert Marilyn Manson csatlakozik az ABC amerikai csatorna nagy sikerű sorozatához, a Once Upon a Time-hoz a legújabb, harmadik évadban.

hirdetés
Marilyn Manson is csatlakozik a Once Upon a Time-hoz

Az előrejelzések szerint Manson a harmadik évad nyolcadik részében az Árnyék szerepében fog majd felbukkanni. A karakter egyébként a második évad végén ütötte fel a fejét, de csak a harmadik évadban fog igazán képbe kerülni.

„Mi mindig is hatalmas Marilyn Manson-fanok voltunk. Olyasvalakit szerettünk volna a szerepre, aki olyan hangi adottságokkal rendelkezik, hogy libabőrösek leszünk tőle” – nyilatkozta a sorozat rendező párosa, Eddy Kitsis és Adam Horowitz a Rolling Stone magazinnak, így nem is volt kérdés, hogy kit kérnek fel a rém szerepére.

A harmadik évad minden tekintetben izgalmasnak ígérkezik, ugyanis Emma, Regina, Hook, Hófehérke és Daliás szembeszállnak Sohaország sötét erőivel, hogy megmentsék Henryt a gonosz Pán Pétertől és az Elveszett Fiúktól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek