Starity

Majka: „Rettentően féltettem Mariánt”

2013. október 20. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majkáék rajonganak gyermekükért, Mariánért, már egy tetoválással is gazdagabbak lettek, kisfiukra emlékeztető motívumok díszítik testüket.

hirdetés
Majka: „Rettentően féltettem Mariánt”
Fotó: Facebook

Majoros Péter az egyik zsűritagja a Sztárban sztár című TV2-s műsornak, amely persze élőben megy minden péntek este. Most azonban a rapper helye majdnem üresen maradt, hisz fia kedd estére nagyon beteg lett és alig tudták levinni a lázát.

„Rettentően féltettem Mariánt, majdnem lemondtam miatta a péntek esti adást! Egyszer már megesett, hogy hűtőfürdővel tudtuk csak csillapítani a lázát. Azt a macerát végigcsinálni egy ilyen pici gyerekkel szörnyű élmény egy szülőnek, hisz nem tudod vele megértetni, az ő érdekében ülteted jéghideg vízbe. Ha nem javul az állapota, kénytelen lettem volna üresen hagyni a székemet” – magyarázta az apuka a Blikknek a számára mindenkinél többet jelentő Mariánról.

Ha egy bizonyos gyógyszer nem vitte volna le a kisfiú lázát, akkor Majka biztos nem ül be a zsűriszékébe, hanem inkább otthon maradt volna pátyolgatni őt, hiszen már a bőrén is kiütések jelentek meg. Majka egyébként nem aggódós típus, de a Marcival történtek nagyon megviselték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek