Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Britney Spears

2013. október 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves énekesnő elég sok címlapon szerepelt már, ezek között pedig voltak természetesen olyanok, melyekkel nincs semmi gond, viszont akadnak olyanok is, amiken bőven találhattunk hibát. Lássuk most Britney legjobb, illetve legrosszabb címlapjait!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Britney Spears
Fotó: Cosas magazin

A legjobb címlapfotók:

2011. július – Harper's Bazaar magazin

El kell ismerni, nagyon jó kép készült Britney-ről, amikor ennek a magazinnak a két évvel ezelőtt megjelent számának borítóján pózolt. A haja gyönyörű, megfelelő szögből fotózták, valamint a képszerkesztők sem rontottak el rajta semmit.

2011. november – Cosas magazin

Ezen a képen is minden rendben az énekesnővel: a retusálással nem estek túlzásba az arcánál és az alakjánál sem, a bőrszíne is normális, ráadásul a pózzal is minden a legnagyobb rendben.

2009. december – Cosmopolitan magazin

Ezen a képen semmi hibát nem találunk. A fekete ruha nagyon jól áll Britney-nek, a testtartása normális és a szemei is gyönyörűek a fekete, füstös sminkkel kihangsúlyozva.

2011. december – Shape magazin

Britney egyszerűen gyönyörű ezen a képen! Hullámos haja szépen fésülve hull a vállára és, annak ellenére, hogy ruhája ugyan teljes egészében nem látható a fehér háttér miatt, a címlap mindenképp tökéletes lett.

2009. június – More! magazin

Nem kérdés, hogy Britney-vel semmi gond nincs ezen a képen: a ruhája mesésen fest rajta, halvány mosoly is felfedezhető arcán, ami bájossá teszi az énekesnőt, a szemei pedig itt is gyönyörűek.

Legrosszabb címlapfotók:

2003. – Cosmopolitan magazin

Az énekesnő elég érdekesen fest ezen az igen régi fotón. A bőrszínével minden rendben, de a tekintete és a szája formája teszi furcsává a képet, ráadásul az orcájára varázsolt pirosító is kissé röhejes hatást kelt.

2001. november – Glamour magazin

Egyértelműen szörnyű kép. Britney-nek megint furcsa a tekintete, a bőre pedig itt-ott más színű, a grimaszról pedig, amit vág, pedig inkább ne is beszéljünk.

2002. február – Cosmopolitan magazin

Ugyan több mint tíz évvel ezelőtti kép, Britney mégsem hasonlít egykori önmagára a jó öreg retusálás miatt. Nem áll neki jól ez a fejtartás, valamint a tekintete sem túl megnyerő.

2009. január – Glamour magazin

Valahogy furcsa a kép. A haja tökéletes, az arca viszont itt-ott el lett rontva: valahol fehérebb, valahol barnább, és vonásai is eltűntek, de ennek nem a fényviszonyok az okai, hanem a Photoshop túlzott használata.

2000. július – Cosmop Girl magazin

Az énekesnőről ez sem túl szerencsés kép, hiszen egyáltalán nem hasonlít régi önmagára, pedig az azóta eltelt 13 év alatt rengeteget változott. A hiba oka ezúttal is a túl nagymértékű retusálás, aminek következtében alig lehet felismerni a fiatal és bájos csillagot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek