Starity

Harry Styles viccet csinált az apaságból

2013. október 21. 17:05   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit banda Új-Zélandra látogatott, ahol egy riporternőnek adtak interjút, eközben pedig valamilyen úton-módon szóba került az apaság kérdése is, és Harry hozta a formáját.

hirdetés
Harry Styles viccet csinált az apaságból

A brit X Factor által felfedezett fiúbanda, a One Direction Új-Zélandra látogatott és egy interjúban Harry Styles tett egy vicces megjegyzést az apaság válásával kapcsolatban.

Amikor a fiúk találkoztak a riporternővel, Harry egy öleléssel üdvözölte őt, ezt követően pedig egy megjegyzést tett az apaságról való pletykákról: „Boom és már terhes is!” – viccelődött a fiatal énekes.

Niall Horan folytatta a viccet és hozzátette nevetve, szárnya alá fogadná Harryt, hogy felkészüljenek az első One Direction-örömcsomag érkezésére.

Az interneten egyébként már a rajongók is szavazhattak, hogy kinek lesz az 5 fiú közül leghamarabb kisbabája, és a szavazást nagy fölényben Zayn Malik vezeti, a lista alján pedig a szőke ír énekes található.

A szavazás jelenlegi állása:
1. Zayn Malik: 62%
2. Louis Tomlinson: 18%
3. Liam Payne: 9%
4. Harry Styles: 8%
5. Niall Horan: 3%

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek