Starity

Élő adásban káromkodott Péterffy Lili

2013. október 21. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este élő adásban káromkodott az X-Faktor fiatal énekesnője, ám azóta megbánta a történteket.

hirdetés
Élő adásban káromkodott Péterffy Lili
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Tegnap este a nézők szavazatai alapján Péterffy Lilinek és Tóth Marcinak kellett egymással párbajoznia. A fiatal lány azonban nem tudta, hogy hangját hallhatják a nézők, ezért élő adásban azt mondta mentorának, Alföldi Róbertnek, hogy „odab**sza” produkcióját.

A nézők többsége természetesen felháborítónak tartja, hogyan mondhat egy fiatal nő ilyesmit élő adásban. Lili azonban ma nyilatkozott a StoryOnline-nak, ebből pedig kiderül, mennyire meglepődött az ügyön. „És ez hallatszódott?! Annyira nem voltam magamnál... Dühös voltam magamra, hogy nem sikerült annyira jól a szombati produkcióm, úgyhogy kitört belőlem. Ott, abban a szituációban tényleg úgy éreztem, hogy az életemért küzdök. Természetesen megbántam a dolgot” – mondta.

Az biztos, hogy kitűzött célját sikerült elérnie, hiszen a mentorok a végső döntést is a nézőkre bízták, így Tóth Gabi mentoráltjának, Marcinak kellett távoznia. Lili azonban tanult az esetből és ezentúl igyekszik többet teljesíteni.

Ma este Facebook-oldalán köszönetet mondott rajongóinak a támogatásért, valamint ígéretet is tett szombat estére: „Hihetetlenül köszönöm Nektek, hogy hisztek és bíztok bennem, és ennyien szavaztatok rám a hétvégén!!!! (...) Egy olyan dallal készülök a hétvégére, ami a szívemből szól, és mindannyiótoknak fogom énekelni, egy kedves meglepetés is lesz benne!! Bebizonyítom, hogy itt a helyem, és érdemes rám szavazni! Köszönöm!!”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek