Starity

Benicio Del Toro és Cameron Diaz: együtt járnak?

2013. október 21. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két hollywoodi szupersztárt múlt szombaton együtt látták Manhattanben sétálni, majd részt vettek a Tao Downtown megnyitóján.

hirdetés
Benicio Del Toro és Cameron Diaz: együtt járnak?

A Daily Mail értesülései szerint a 41 éves Cameron Diaz és 46 éves kollégája, Benicio Del Toro együtt jelentek meg a vadonatúj étterem megnyitóján.

A két sztár jelenleg nem dolgozik együtt, a pletykák szerint azonban jövőre együtt játszanak az Agent: Century 21 című akció-vígjátékban, noha a nemzetközi filmadatbázis szerint a film egyelőre még csak tervezés alatt áll.
Eddig egyetlen alkalommal szerepeltek együtt a filmvásznon, a Fear and Loathing in Las Vegas című, 1998-as film forgatásakor.

Diaz már két éve szingli, miután 2011-ben szakított legutolsó barátjával, a Yankee-játékos Alex Rodriguezzel. Az Oscar-díjas Del Torónak évek óta nem volt tartós kapcsolata, különösen amióta megszületett kislánya, a most kétéves Delilah, aki egy egyéjszakás kalandból született a rockzenész Rod Stewart lányától, Kimberly Stewarttól.

A hollywoodi pletykamalmok máris vadul dolgoznak, de hogy a két filmcsillag valóban egy párt alkot-e, egyelőre az ő titkuk marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek