Starity

Kiszivárgott a U2 legújabb dala, az Ordinary Love

2013. október 22. 05:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű ír rockbanda éppen a legújabb, tizenharmadik stúdióalbumán végzi az utolsó simításokat, ám a legújabb daluk már hallható a hamarosan megjelenő film trailerében.

hirdetés
Kiszivárgott a U2 legújabb dala, az Ordinary Love

A U2 reményei szerint még ebben az évben befejezi a várva várt albumát, azonban az új daluk, az Ordinary Love már hallható a Mandela: Long Walk to Freedom című életrajzi film legújabb trailerében. A film Idris Elba főszereplésével a legendás, egykori dél-afrikai elnök életének egy szeletét mutatja be és Mandela 1994-es önéletrajzán alapul. A premierre még szeptemberben került sor a torontói filmfesztiválon, és november 29-én kerül a mozikba.

Az ír rockerek kifejezetten a film számára írták az Ordinary Love című dalukat. A zenekar basszusgitárosa, Adam Clayton nemrég úgy nyilatkozott, hogy a tervek szerint egy tucat új dallal örvendeztetik meg a rajongóikat, akik 2009 óta várnak türelmesen, hogy megjelenjen a vadonatúj album.

„Azt hiszem, egy kicsit olyan lesz, mint a visszatérés a régi U2-hoz, de, ha úgy tetszik, az elmúlt tíz év érettségével együtt. Egyfajta kombinációja annak a két dolognak és igazás érdekes keresztezés... Éppen a stúdióban vagyunk. Próbáljuk összehozni ezt a tizenkét dalt és november végére befejezni, így élvezhetjük a karácsonyt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek