Starity

Volt rendezőjét szereti Katharine McPhee

2013. október 22. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonyolult szerelmi négyszögbe csöppent Katharine McPhee, aki felvállalta nős, 3 gyermekes szerelmét annak ellenére, hogy papíron még maga is házas.

hirdetés
Volt rendezőjét szereti Katharine McPhee

A Smash sztárját, Katharine McPhee-t, volt rendezőjével, Michael Morrisszal kapták lencsevégre. A pár nagyon boldognak tűnik, a probléma mindössze annyi lenne, hogy hivatalosan mindketten máshoz tartoznak – írja a TMZ.

Katharine házassága a 47 éves producer Nick Cokasszal a hírek szerint már vagy fél éve éve romokban hever, Morris kapcsolata Mary McCormack színésznővel eddig azonban stabilnak látszott – több mint 10 éve házasok, három kislányt nevelnek együtt, a legkisebb még csak kétéves. A hétvégén készült képsorozat alapján nem úgy tűnik, hogy a rendezőt vagy a színésznőt különösebben érdekelné a látszat megőrzése, hiszen fényes nappal, mindenki szeme láttára ölelkeztek és csókolóztak egyértelművé téve összetartozásukat.

A Smasht 2013 áprilisában törölte az NBC csatorna, jelenleg a Broadwayre szeretnék adaptálni a készítők az eredeti szereplőgárdával, ám Katharine már jelezte, hogy ebben nem fog szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek