Starity

NOX Tomi sírva távozott a színpadról

2013. október 22. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sztárban sztár második adásában Szinetár Dórának Péter Szabó Szilvi bőrébe kellett bújnia, és hogy a produkció még hitelesebb legyen, a NOX táncosa, Nagy Tamás tanította meg neki a táncot, sőt, fel is lépett vele. Tomi most ezekről a felkavaró élményeiről mesélt.

hirdetés
NOX Tomi sírva távozott a színpadról
Fotó: TV2

Miután a kisfilmben is láttuk, Tomi és Dóra nagyon jó barátságot ápolnak, így megtanította őt „NOX-osan” táncolni. Mikor a produkciónak vége lett és a zsűri szavazott, a műsorvezető, Friderikusz Sándor megkérdezte tőle, el tudja-e képzelni, hogy esetleg Dórával összeáll újra az együttes, mire a táncos könnyekben tört ki, mindössze annyit felelt: „Nem tudok beszélni”, és lerohant a színpadról.

Szinetár Dóra a Forogj, világ! című számot adta elő, ami a NOX négy évvel ezelőtt a sikerik csúcsát jelentette, így érthető, hogy Tomiból ez erős érzelmeket váltott ki.

„Nagyon nagy sebeket tépett fel bennem ez a Sztárban Sztár. Amikor felkértek, hogy segítsek Dórinak, akkor azt gondoltam, persze, hiszen ez is csak egy műsor a sok közül. Rá kellett jönnöm az első két próba után, hogy mégsem. Nagyon megható volt újra színpadon lenni Dórival és ezzel a dallal. Hiszen ez a szám képviselte annak idején hazánkat Kijevben az Eurovíziós Dalfesztiválon. Szóval sok minden előtört belőlem, de hálás vagyok a csatornának ezért a lehetőségért” – magyarázta a Mokkában.

Tomi egyébként azóta, hogy az együttes szétment, komoly gondokkal megküzdött. Többekközött tönkrement házassága és a NOX feloszlása miatt az alkoholba menekült, majd ennek egy gyógyszeres kezelés vetett véget és ma már úgy tűnt, minden rendben van és túltette magát a történteken.

A közönséget egyébként Péter Szabó Szilvi is gyarapította. Talán a táncos lelkét az nyugtatná meg a legjobban, ha újra összeállna a híres magyar együttes, ám Szilvi nem úgy fest, mint aki ebbe bele akarna menni.


Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek