Starity

Így ünnepelte Nikki Reed a házassági évfordulóját

2013. október 22. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-széria Rosalie Hale-je alig két évvel ezelőtt kötött házasságot az American Idolból ismert Paul McDonalddal és máris bepillantást engedett magánéletükbe.

hirdetés
Így ünnepelte Nikki Reed a házassági évfordulóját

Nikki és Paul alig több mint két éve, 2011. október 16-án fogadott örök hűséget egymásnak és azóta is boldogan élik a házasok nem mindennapi életét. A gyönyörű színésznő nemrégiben a People magazinnak árulta el, hogy hogyan is töltötte hitvesével a második házassági évfordulójukat.

„Csendes körülmények között ünnepeltünk idén. Elmentünk egy éjfélkor is nyitva tartó wellnessközpontba. Csodálatos volt! A helyet Voda Spának hívják és Santa Monicában található. Olyan dolgokat csináltunk, amiket a párok ilyenkor szoktak” – árulta el a bájos színésznő az Unlikely Heroes Award gálán szombaton. Az estélyen Nikki és Paul is színpadra álltak, mely alkalommal hangjukat adták annak, miszerint mennyire fontos az emberkereskedelem megakadályozása, emellett pedig bevallották, hogy nagyon sokat tanultak egymástól házasságuk röpke két éve alatt.

„Nagyon fontos a kommunikáció és hogy a felek közös hullámhosszon maradjanak. (...) Paul nagyban függ a beállítástól és a környezettől. Ugyan nem ő a legjobb szakács, viszont remekül ért ahhoz, hogy elvigyen engem a kedvenc helyeimre és úgy állítsa be a dolgokat, mintha ő főzött volna. Tőlem ötöst kap az igyekeztéért” – mondta bensőségesen a színésznő.

A rajongók tehát megnyugodhatnak: Nikki és Paul boldog házasságban élnek, ám arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mikor érkeznek gyerekek a családba...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek