Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anne Hathaway elsírta magát a színpadon, Johnny Depp stílust váltott, Jessie J pedig olykor halálra rémül rajongóitól — lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Johnny Depp szőke lett

A színész igazi kaméleon, a filmvásznon számos alkalommal láttuk felismerhetetlenségig maszkírozva, ám legutóbbi húzását inkább fintorral fogadták.

Johnny Londonban adta át egykori kollégájának, Sir Christopher Lee-nek a BFI Fellowship díjat – a 91 éves színész ugyanis több mint 250 filmben tűnt fel. A tekintetek azonban inkább Depp szőke hajára tapadtak, mintsem a kitüntetett színészlegendára.

*

Rihannából rajzfilmhős lesz?

Az énekesnőt arra kérték, váltson gyermekbarát imidzsre, a DreamWorks Animation Studios ugyanis szívesen látná őt rajzfilmfiguraként.

A társaság elnöke, Jeffrey Katzenberg globalizálni szeretné a stílusát, ehhez azonban maga mögött kellene hagyni kicsapongó viselkedését – számolt be a RadarOnline.

*

Anne Hathaway könnyekben tört ki

A 30 éves színésznő a Victory Fund Champagne Brunch nevű jótékonysági gálán vett részt Beverly Hillsben, férje, Adam Shulman is elkísérte. Amikor a pódiumra lépett, hogy bemutassa a közönségnek a rákkutató Dr. Beth Karlant, elsírta magát.

„Segített egy szeretett barátomon, aki nemrégiben a rákkal küzdött, és meggyógyult. Nem is lehetnék hálásabb neki” – magyarázta könnyeit az Oscar-díjas színésznő.

*

Sleepy Hollow-maratont rendez a FOX

Jelenleg ugyan háromhetes szüneten van, a csatorna gondoskodik arról, hogy továbbra is beszéljenek a rekordokat döntött szériáról: október 26-án, délután egy órától vetítésre kerülnek az eddigi epizódok, a pilottal együtt összesen öt.

A Sleepy Hollow november negyedikén folytatódik, a hatodik epizódban Ichabod arra az elhatározásra jut: ha feláldozza magát, vele és a fej nélküli lovassal együtt talán az apokalipszistól is megmentik a várost.

*

Jessie J: „A rajongóim ijesztőek”

A Price Tag énekesnője úgy döntött, nem olvassa tovább a Twitteren hagyott kommenteket, mert egyesek támadó, sértő módon kívánnak kevésbé jó létet számára.

„Nagyon nehéz. Még mindig vannak szívproblémáim, de ők ezt néha nem értik. Ahogyan viselkednek veled, miután le kell mondanod egy fellépést.. ijesztő. A Twitternek elég sötét világa van olykor” – hangsúlyozta az énekesnő, akit a fenyegetések sem kerülnek el.

*

Avatar 2: halott szereplők is visszatérnek

James Cameron elárulta, Stephen Lang, aki Quaritchot alakította a 2009-es szuperfilmben, visszatér a folytatásban is, annak ellenére, hogy karaktere életét vesztette.

A Deadline értesülései szerint nemcsak a második, de a harmadik és negyedik részben is viszont láthatjuk őt, így nem kizárt, hogy akár Grace, azaz Sigourney Weaver is esélyes a visszatérésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek