Starity

Sebastian Vettel megnősül?

2013. október 23. 15:03   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nico Rosberg megerősítette a hírt, hogy elveszi feleségül kedvesét, de a német lapoknak ez nem volt elég. A hírek szerint Sebastian Vettel is feltette a nagy kérdést szerelmének.

hirdetés
Sebastian Vettel megnősül?

Úgy tűnik, Sebastian Vettel ihletet kapott Nico Rosbergtől, ugyanis a német lapok szerint ő is eljegyezte barátnőjét, Hannát. A hír egyáltalán nem lenne meglepő, hisz ők is már 7 éve alkotnak egy párt, még a gimnáziumban ismerkedtek meg egymással.

Nico Rosberg közben hivatalosan is megerősítette, hogy valóban feleségül veszi német kedvesét, Vivian Siboldot. A pár valószínűleg Monacóban esküszik, de a német pilóta azt sem zárta ki, hogy Ibizán tartsák a szertartást.

Nico azt is elmesélte, hogyan jutott eszébe a lánykérés. Egy barátja esküvőjén a vőlegény megjegyezte, hogy valószínűleg ő lesz a következő „áldozat”, és mintha az univerzum is így gondolta volna, ezek után Vivian még el is kapta a menyasszonyi csokrot!

A német lapok persze itt is rivalizáltatják a két pilótát, azt találgatják, vajon melyik pár eljegyzése történt korábban, de egyelőre úgy tűnik, ebben Nico végzett előrébb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek