Starity

Miley Cyrus: „Soha nem voltam ennyire magányos”

2013. október 23. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus, akit mostanában leginkább csak a polgárpukkasztó, botrányos fellépéseiről és furcsa kinézetéről ismerhetünk, meglepő nyilatkozatot tett a minap. Minden igyekezete ellenére mégsem érzi olyan jól magát a bőrében, mint ahogy korábban nyilatkozta - talán segítségre lesz majd szüksége?

hirdetés
Miley Cyrus: „Soha nem voltam ennyire magányos”

Pár hónapja történt szakítása exjegyesével, Liam Hemworthszel, botrányos fellépése az MTV VMA 2013-as élő show-ján, polgárpukkasztó képei Terry Richardsonnal és még sorolhatnánk, mennyi szalagcímmel került a címlapokra Miley Cyrus.

Folyton azt hangoztatta, hogy most ért fel a csúcsra, végre igazi nőnek érzi magát, aki boldog és kiegyensúlyozott – szavai inkább önámításnak bizonyultak. A szőke énekesnő ezt a képet osztotta meg a minap az Instagramon:

A kép megijesztette a rajongókat: „Még soha nem éreztem ennyire magányosnak magam. Ijesztő megöregedni.”

Liam és Miley évekig együttvoltak, ám mikor az énekesnő imidzse és stílusa megváltozni látszott, tavasszal szakítottak – ám ezt csupán szeptemberben jelentették be.

Bár a Rolling Stone magazin szerint a 26 éves Theo Wenner Miley új párja, úgy tűnik, sem szerelmének elvesztését, sem az új korszakváltását nem tudta még feldolgozni. Érdekesség, hogy Theo két évvel ezelőtt a 36 éves Liv Tyler színésznő párja volt – tehát nem idegenkedés neki celebekkel lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek