Starity

Jövőre kezdik a Hamuváros forgatását

2013. október 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cassandra Clare híres könyvorozatából készült film, a Csontváros rossz kritikával nyitott és kevés bevételt hozott a készítőknek, így sokáig azon gondolkoztak, hogy készítsenek-e második részt.

hirdetés
Jövőre kezdik a Hamuváros forgatását

A 60 millió dolláros költségvetéssel rendelkező első epizód eddig világszerte mindössze 37 milliós bevételt hozott, ebből 28 milliót Amerikában. Ebből kifolyólag a Constantin Film bejelentette, hogy elhalasztja A végzet ereklyéi – Csontváros tervezett folytatásának, A végzet ereklyéi – Hamuvárosnak a forgatását. Sokáig kérdéses volt az is, hogy egyáltalán elkezdik-e a forgatást, folytatják-e a filmet.

Úgy látszik, a sok rajongói levél és petíció megtette hatását, kifizetődött, ugyanis a Constatin Film a mai nap folyamán bejelentette, hogy leforgatják a Hamuvárost, a forgatást azonban csak jövőre kezdik.

Martin Moszkowicz a Constatin Film cég feje így nyilatkozott: „2014-ben kezdjük el a Hamuváros forgatását. A több ezer rajongói levél és email arra ösztönzött minket, hogy folytassuk a Csontvárost. Viszont nem vagyunk vakok, tudjuk, hogy a Csontváros nem talált olyan széleskörű közönségre, mint amilyet reméltünk, ezért elemezzük, mit csináltunk rosszul az első forgatásánál és korrigáljuk a hibákat, hiszen egy remek stáb és színészi csapat gyűlt össze.”

Pontos információ még nincs arról, kik vállalják a második részt a színészek közül, viszont az biztos, hogy Lily Collins és Jamie Campbell Bower marad a két főszereplő, valamint Kevin Zegerst is viszontláthatjuk Alec szerepében. Mellettük Sigourney Weaver is aláírta szerződését, ő alakítja majd az inkvizítort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek