Starity

Jessica Lange visszavonul

2013. október 25. 17:05   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Lange úgy nyilatkozott, ideje befejezni a színészkedést és átadni a terepet a mostani generációnak, így sajnálatos módon nem láthatjuk többet a népszerű American Horros Storyban sem a következő évadtól.

hirdetés
Jessica Lange visszavonul

A 64 éves színésznő úgy döntött, éppen ideje, hogy befejezze a színészkedést és nyugdíjba vonuljon. Karrierje kezdete 1976-ig nyúlik vissza, amikor is először láthattunk őt a King Kongban. Azóta többször is nyert a Golden Globe-on, az Emmyn és kétszer is kapott Oscar-díjat, így talán érthető is, hogy a visszavonulást választja majdnem 40 év kemény munka után.

„A színészkedés végéhez értem. Van még a listámon egy-két film, illetve az American Horros Story, amit befejezek, de utána végleg végzek a színészkedéssel. Nincs ebben semmi szégyellni való, egy egészen új generáció van már a színészi pályán, amiben igencsak furcsán érzem már magamat- nyilatkozta Jessica a Los Angeles Times magazin keddi számában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek