Starity

Natalia Oreiro új szerepekben

2010. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Oreiro 2011-ben szerepel egy amerikai filmben – de az argetínokat sem hanyagolja, ugyanis szintén jövőre egy krimiben láthatja az ottani közönség.

hirdetés
Natalia Oreiro új szerepekben

Natalia Oreiro színésznő, énekesnő, jótékony sztár. Ezeket a jelzőket használhatjuk az évtized egyik legkedveltebb latin sorozatsztárjára. Bár énekesnői karrierjét egy jó ideje hanyagolja, a színészetben a Vad angyal óta is aktív.

Az elsőre talán komolytalannak tűnő, ám annál nagyobb mondanivalókat tartalmazó sorozatok után több komoly szerepet is kapott (Egy argentin Moszkvában, Cleopatra), jövőre pedig az amerikai filmvásznon is bemutatkozik.

A 33 éves színésznőnek idén mutatatták be Miss Tacuarembó című filmjét Uruguay-ban. Jövőre pedig láthatjuk a Freedom for Joe című filmet az Amerikai Egyesült Államokban. Natalia olyan sztárok mellett játszhat a drámában, mint például Robert Patrick, Anne Archer, David Paladino, Jessica Drolet, vagy éppen maga a forgatókönyvíró, Lee Burns.

De Argentínát se hanyagolja; jövőre egy argentín krimiben (Mala) is láthatja a közönség.

Sok sikert a karrierje folytatásához!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek