Starity

Távozik a Xandriából Manuela Kraller

2013. október 27. 08:08   |   Szerző: Falling Awake

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három év és egy album után az énekesnő nem kíván többé a zenekar tagja lenni. A banda nem esett kétségbe, máris megvan az új énekesnő.

hirdetés
Távozik a Xandriából Manuela Kraller

A szimfonikus és goth metált játszó német banda tegnap hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy az énekesnő, Manuela Kraller nem kíván többé a banda tagja lenni, szeretné a saját útját járni. Az együttes többi tagját sokként érte a hír, miszerint Manuela mostmár a saját zenei pályáját szeretné megtalálni, ugyanakkor nem estek kétségbe, hiszen máris megvan az új énekesnő, akivel folytatják a Neverworld's End albumturnéjukat. Az új énekesnő a holland Dianne van Giersbergen (ex-Libris). A tagok békésen és minden jót kívánva az énekesnőnek váltak el.

A Xandriát 1994-ben alapította Marco Heubaum, az együttes szintetizátorosa. 2003-ban megjelent első albumuk, a Kill The Sun. 2004-ben ezt követte a Ravenheart, mely a német zenei listán hét hétig a 36. helyen volt. 2005-ben napvilágot látott a harmadik studióalbumuk, India címmel, 2007 májusában pedig a negyedik, a Salomé – The Seventh Veil.

2008. április 30.-án Lisa Middelhauve énekesnő személyes okokra hivatkozva, elhagyta a banda énekesnői pozícióját. 2009-ben megtalálták új énekesnőjüket, Kerstin Bischofot, aki egy év után úgy döntött, mint elődje, elhagyja a zenekart. 2011-ben az új énekesnői posztot az akkor 29 éves Manuela Kraller foglalta el, 2013-ban pedig Dianne van Giersbergen áll a mikrofon mögé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene finn metál xandria
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek