Starity

Második gyermekét várja Tiffany Thornton

2013. október 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiffany Thornton másodszor néz anyai örömök elé. A tényt, hogy fia, KJ kistestvért kap, WhoSay oldalán jelentette be.

hirdetés
Második gyermekét várja Tiffany Thornton

Tiffany Thornton nem mindennapi hírrel örvendeztette meg rajongóit pénteken, ugyanis bejelentette, hogy másodjára is anyuka lesz. A 27 színésznő egy fotó tett közzé WhoSay-oldalán: Találjátok ki, mi történt! Segítség: miért fogom a pocakomat?- írta Tiffany a kép mellé.

A rajongók azóta elárasztották gratulációikkal a Sonny with a Chance egykori sztárját, amit Tiffany az alábbi szavakkal hálált meg a Twitteren: „Nagyon szépen köszönjük az összes gratulációt. Chris és én nagyon izgatottan jelenthetjük, hogy KJ nagytestvér lesz.

A színésznő és férje, Chris Carney mindössze kilenc hónappal házasságkötésük után lettek szülők, mivel fiuk, Kenneth James, becenevén KJ 2012. augusztus 14-én jött a világra. Tiffany most elárulta azt is, szintén a mikroblogon, hogy második terhessége azért is különleges, mert egyik legjobb barátnője is most várandós, akivel már negyedikes koruk óta közeli kapcsolatban állnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek