Starity

Miley Cyrus vesztesnek érzi magát

2013. október 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő életében jelenleg minden a feje tetején áll és kivert kutyának érzi magát — a Cosmopolitannek mesélt kaotikus életéről.

hirdetés
Miley Cyrus vesztesnek érzi magát

Miley Cyrus drágakövekkel borított, nude ruciban pózol a Cosmopolitan decemberi számában, amely november ötödikétől kapható az újságárusoknál. A 20 éves énekesnő röviden összegezte az idei évét, a botrányos VMA-fellépését, és elmondta, milyen érzés szinglinek lenni.

„Minden csupa káosz jelenleg, ennek ellenére nagyon jól érzem magam, még ha minden darabokra is hullik, mintha így kellett volna történnie. Nem akarom azt mondani, hogy a csúcson vagyok, úgy érzem magam, mint valami kivert kutya, de a jó értelemben. Az egész társadalom azt akarja, hogy leálljak.”

Miley korábban elmondta, unja már, hogy az emberek állandóan a VMA-fellépésről beszélnek, ennek ellenére, bármilyen interjút is ad, mindig felhozza a témát: „A műsor igazából a kifigurázása volt annak, mennyire komoly most a popipar.”

Sokak szerint a twerkőrület és a botrányok halmozása volt az, ami véget vetett Liam Hemsworthszel való kapcsolatának, de őt nem zavarja, úgy fogja fel: most a zene az egyetlen szerelme.

„Úgy kezelem a zeném, mint egy párkapcsolatot. Időt szánok rá, figyelmet, amit megérdemel. Ez a legnagyobb szerelmem most. Ez életem legjobb időszaka. Nem fogok visszanézni. Mert Isten nem azt akarja, hogy a sajnálkozásról szóljon az életem, hanem hogy sikeres, boldog, áldott legyek.”




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek