Starity

Dalpremier: Lady Gaga — Venus

2013. október 27. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga korongja hamarosan a boltok piacaira kerül. De megvehetjük alkalmazás formájában is az anyagot, a NASA-val közösen készített applikáció is november 11-én érkezik.

hirdetés
Dalpremier: Lady Gaga — Venus

Íme Lady Gaga első promóciós kislemeze az ARTPOP-ról: a Venus lett volna a második single Gaga harmadik nagylemezéről, ám az R.Kellyvel készített R&B stílusú dalra esett végül a választás, a Do What U Wantra, mely 70 országban volt első az iTuneson, és a kritikusok elismerő nyilatkozatai arra ösztönözték a Haus of Gagát és a kiadót, hogy a Do What U Want legyen a második kislemez.

A Venus dalt Gaga elmondása szerint tudatmódosító szerek komplex hatása alatt írta, egyébként a producere is maga a Lady volt, a számban retró stílus keveredik futurisztikus elemekkel, sokak szerint a dal végre, igazi „Gaga Rekord” lett.

A dalhoz készített fotósorozatot Steven Klein készítette, a videoklipet Ruth Hogben rendezi majd. Az említett két dalt ma be is mutatja Gaga a brit X-Faktorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek