Starity

Kardigán: így viselik a sztárok

2013. október 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kardigán minden nő szekrényében örök darab és az időjárás hűvösebbre fordulásával egyre gyakrabban kerülnek elő kedvenceink gardróbjából is. Lássuk, ők hogyan viselik e kényelmes és nőies darabokat!

hirdetés
Kardigán: így viselik a sztárok

Blake Lively

A mindig gyönyörű Blake mintha sosem hibázna, ha öltözködésről van szó, hiszen a Gossip Girl bájos színésznőjének megjelenése mindig tökéletes. A kardigán természetesen az ő gardróbjából sem hiányzik és bátran viseli e kényelmes darabot akár kutyasétáltatás közben, forgatáskor vagy vörös szőnyeges eseményen is.

Titka talán abban rejlik, hogy mindig összhangba hozza a színeket és egymással harmonizáló darabokat választ mind a színeket, a szabást és a stílust tekintve.

Taylor Momsen

Blake sorozatbeli kolléganője, Taylor Momsen is előszeretettel kap magára egy-egy kényelmes kardigánt és lássuk be: nagyon stílusosan viseli e darabokat!

A 20 éves énekes-színésznő előszeretettel sokkolja rajongóit polgárpukkasztó megjelenésével, ám lássuk be: igen elragadó tud lenni, amikor ad magára és nőiesebben öltözik fel!

Hilary Duff

Az egykori tinisztár jelenleg főállású anyaként tengeti napjait és bár szülését követően megküzdött a rá felszaladó kilókkal, be kell látnunk, hogy napjainkban ismét csúcsformában van!

Hilary is szívesen részesíti előnyben a kényelmes, puha darabokat a mindennapokban, így gyakran láthatjuk színes kardigánokban a gyönyörű színésznőt, melyeket szívesen kombinál leggingsszel vagy farmernadrággal.

Mary-Kate Olsen

Az Olsen ikrek mindig is stílusikonnak számítottak a sztárvilágban és ez nincs másképp napjainkban sem. Míg Ashley inkább az elegánsabb, nőiesebb darabokat részesíti előnyben; addig Mary-Kate a kényelemre esküszik, így gyakran kap magára egy-egy kardigánt.

Érdekesség, hogy a fitalabbik Olsen-iker elsősorban a sötétebb színű darabokat részesíti előnyben, melyeket egyaránt kombinál bakanccsal, magassarkúval vagy saruval.

Selena Gomez

A bájos tinisztár is szívesen választja a kardigánt, mint darabot, melyet elsősorban hétköznapjain, vásárlás alkalmával visel. Míg Blake és Hilary a színes darabokat, Taylor és Mary-Kate a sötét darabokat részesítik előnyben; addig Selena a visszafogott bézs árnyalatúakat preferálja.

További különlegesség, hogy a ruhadarab az általa is tervezett Adidas Neo kollekcióból sem hiányozhatott, így egy élénk sárga színű kardigánnal lepte meg rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek