Starity

Újra felszabadít a Hármak Ereje

2013. október 28. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS csatorna nemrég arra jutott, épp itt van az ideje annak, hogy feldolgozza minden idők egyik legnépszerűbb boszis sorozatát. A Bűbájos boszorkák átiratának első epizódján már dolgoznak is a készítők, a történet pedig új szereplőkkel tér vissza.

hirdetés
Újra felszabadít a Hármak Ereje

„A Hármak Ereje felszabadít” – hangzik a bűbájosok első varázsigéje, amelyet ha akarnánk, sem tudnánk elfelejteni, hiszen a Bűbájos boszorkák című sorozat a maga 8 évadával olyan világméretű sikereket tudhat magáénak, amelyet talán a kezdetekkor még a készítők sem mertek remélni. Most pedig kiderült, hogy a hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő, számtalanszor műsorra tűzött sorozat hamarosan visszatér a képernyőkre.

A korábban az amerikai WB csatornán indult széria a CBS jóvoltából éled majd újjá, meghagyva az eredeti koncepciót, azonban új szereplőkkel varázsolja majd el a nézőket. Az első epizód forgatókönyvén már dolgoznak a készítők, ám azt még nem tudni, hogy mikor kerül adásba.

A sorozat 1998-ban indult hódító útjára, a három boszinővért alakító Shannen Doherty, Holly Marie Combs és Alyssa Milano hatalmas rajongótábort szerzett magának. 3 év után aztán váltás jött: Shannen Dohertynek ki kellett szállnia a sorozatból, helyére pedig Rose McGowan érkezett, akit a nézők hamar a szívükbe zártak. A széria egészen 2006-ig futott, az évek során pedig megszámlálhatatlan rajongói oldal jött létre az interneten a produkcióról és a színészekről is.

Az első három évad főszereplői: Alyssa Milano, Shannen Doherty és Holly Marie Combs

És, hogy mi lehet sikerének titka? Talán az, hogy évről-évre meg tudott újulni, de közben mégis megtartotta az eredeti célját. Emellett pedig van benne misztikum, izgalom, humor, romantika, szerethető szereplők és, hogy Piper szavaival éljünk: ez egy családi sorozat. Az alkotás ugyanis bármilyen korosztályt képes a képernyők elé ültetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek