Starity

Harry Stylest kikosarazták

2013. október 28. 09:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles, aki inkább az idősebb nőkre bukik, legutóbb Samantha Armytage műsorvezetőnél próbálkozott be, ám nem járt szerencsével.

hirdetés
Harry Stylest kikosarazták

A One Direction szívtiprója, Harry Styles nem a korához illő nőkre bukik, hanem inkább a harmincévesekre, amit mi sem bizonyít jobban, hogy míg a 36 éves Samantha Armytage meginterjúvolta a One Directiont, addig Harry bepróbálkozott nála, ám úgy látszik, Samanthára nem hatnak Styles bájai.

Amikor besétáltam és megpuszilta az arcomat, azt gondoltam, »Ó, szióka«. Harry nagyon nyitottan beszélt a nőkről. Azt is mondta, hogy a kor őt egyáltalán nem érdekli. Rengeteget flörtölt, de nem csak egy féleképpen – nyilatkozta Armytage a The Sunnak.

Sőt, a 19 éves popszenzáció még golfozni is elhívta a riportert, amit nagyon hízelgőnek tartott Samantha. Elhívott golfozni. De ő túl fiatal. Én túl öreg vagyok hozzá. És amúgy is, én inkább az idősebb pasikra bukok. Akár még az anyja is lehetnék. Nagyon helyes srác, és nagyon okosnak is tűnt, és tényleg nagyon hízelgő volt, amiért elhívott, sőt, az még önbizalmat is ad, hogy egy ilyen helyes srác flörtölt velem – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek