Starity

Klippremier: Koda Kumi - Dreaming Now

2013. október 28. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 26-án az MTV Japan sugározta először teljes egészében a nagy népszerűségnek örvendő japán énekesnő, Koda Kumi legújabb videoklipjét, amit a Dreaming Now című dalához forgatott.

hirdetés
Klippremier: Koda Kumi - Dreaming Now

Miután megjelent Summer Trip nevezetű kislemeze, az énekesnő nem tétlenkedett tovább, mert már szeptember elején bejelentette követező kislemezét.

Koda Kumi 56. kislemeze Dreaming Now címmel november 13-án, a 31. születésnapján jelenik meg. A korongot összesen öt formátumban lehet majd elérni, melyek közül egy limitált kiadású lesz, kettő pedig kimondottan a fanklub tagjainak készül.

Az albumról, a Dreaming Now című dalhoz készítettek klipet, melyet október 26-án sugárzott először az MTV Japan. A videoklipnek nincs története, hanem most kimondottan a táncelemekre koncentráltak, a dal pedig egy erős nőről szól, aki soha sem adja fel.

A dalt egyébként felhasználják a Volleyball World Grand Champion Cups 2013 betétdalaként is. A szerzője Kuu és azután született meg, miután megnézte a japán válogatott egy mérkőzését és találkozott az edzővel, Manabe Masayoshival és egy játékossal, Kimura Saorival.

Az énekesnő így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Egy olyan dalt akartam csinálni, mely támogatja és energiát ad a japán válogatottnak. Úgy gondolom, hogy a dal egyesíti a röplabda rajongókat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek