Starity

Visszatértek a bajkeverők

2013. október 28. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után a tegnapi napon megjelent digitális formátumban a dél-koreai duó, a Trouble Maker második kislemeze és elkészült legújabb videoklipjük is.

hirdetés
Visszatértek a bajkeverők

A Trouble Maker tagjai, HyunA (4Minute) és Hyunseung (Beast) 23 hónapnyi várakozás után tegnap jelentették meg digitális formátumban második kislemezüket Chemistry címmel és elkészítették legújabb videoklipjüket is, melyet a Now dalukhoz forgattak.

A rövidfilm egy vad utazásra kalauzol el minket, melyben a két énekes között – mint mindig – most is csak úgy izzik a levegő és szinte már érezhetjük a szexuális feszültséget, de veszekedős képkockákat is felfedezhetünk. A klipet Lee Kibaek rendezte, akinek olyan kisfilmek fűződnek a nevéhez, mint az I'm Sorry, Caffeine vagy a Shadow.

A korong, ami 31-én kerül majd a boltok polcaira, összese öt dalt tartalmaz: Turn Up The Volume, Now, A Girl Who Wants To Have Fun (Hyunseung szólója), Warning, I Like feat. Flowsik az Aziatix-ból (HyunA szólója), melyeket erre a linkre kattintva ti is meghallgathatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek