Starity

Babát vár Olivia Wilde és Jason Sudeikis

2013. október 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dr. House-ból is ismert szépség állapotos - számoltak be róla nemrég a legnagyobb napilapok. Olivia Wilde és Jason Sudeikis első gyermeküket várják.

hirdetés
Babát vár Olivia Wilde és Jason Sudeikis

Olivia már másodszor áll az oltár elé, hiszen korábban hozzáment Tao Ruspoli paparazzóhoz, akitől 2011 márciusában elvált. A házasság felbomlása után találkozott mostani szerelmével, Jason Sudeikisszel, akivel idén januárban el is jegyezték egymást. A 29 éves színésznő később úgy nyilatkozott, készen áll a családalapításra, aminek most úgy látszik, el is érkezett az ideje.

„Borzasztóan boldogok. Nagyon izgatottak, hogy új taggal bővül a famíliájuk” – nyilatkozta egy, a párhoz közeli forrás a People-nek.

„Jason nagyon jól bánik a gyerekekkel. Nyitott vagyok, hogy nekünk mennyi is lesz, de három gyerkőc egy kisebb buli lenne számunkra” – áradozott a kilenc évvel idősebb jegyeséről Olivia a Marie Claire-nek pár hónapja.

Sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek