Starity

Volán mögé ült Miley Cyrus 13 éves húga

2013. október 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Billy Ray Cyrus önállóságra neveli a lányait, törekvése ezúttal azonban a törvényt is sértette, hiszen 13 éves lánya elvileg nem vezethetne.

hirdetés
Volán mögé ült Miley Cyrus 13 éves húga

A lesifotósok törvénysértésen kapták Billy Ray Cyrust, aki átengedte a volánt 13 éves lányának, Noah Cyrusnak. Az incidensre csütörtökön került sor, ekkor kapták lencsevégre a városban furikázó tinilányt és az anyósülésen helyet foglaló Billy Ray-t.

Kalifornia államban a törvények szerint 15 és fél évesen lehet legkorábban tanulóvezetői engedélyt szerezni, amivel legálisan beülhet valaki a vezető ülésbe, az engedély hiányában csak utasként vehet részt a közlekedésben. Ehhez képest Noah önállóan rótta Toluca Lake-i házuk szomszédságának utcáit, Billy Ray pedig a fotók tanúsága szerint nagyon elégedett lánya autóvezetői teljesítményével.

A Cyrus szülők sosem szigorú nevelési elveikről voltak nevezetesek, hiszen Miley-nak is megengedték annak idején, hogy 17 évesen házat vegyen magának, és kirepüljön a családi fészekből.

Noah egyébként vezetői engedély hiányában nem lenne büntethető az illegális kocsikázásért, Billy Ray viszont igen. Szerencséjükre hivatalos személlyel nem akadtak össze útjuk során, így megúszták a büntetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek