Starity

Bogi sírt a saját filmjén

2013. október 29. 12:12   |   Szerző: Ágika21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bogi annyira elérzékenyült saját filmjén, hogy sírt is az elővetítésen és azt is hozzátette, nagyon nagy hatással volt rá.

hirdetés
Bogi sírt a saját filmjén

Bogi az Indián című mozifilmben lesz látható, így természetesen a szokásos elővetítésen is részt vett október 27-én. Hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy mennyire elérzékenyült a filmen és, hogy mennyire nagy hatással volt rá.

„A mai nap elmentünk P. Szabó Istvánhoz megnézni az Indián c. mozifilmet, amiben én is szerepet kaptam. A filmet hamarosan Ti is láthatjátok a mozikban. Rám nagyon nagy hatással volt, miközben néztem még el is sírtam magam...” – olvasható a bejegyzés a közösségi portálon.

A film várhatólag november elején érkezik a mozikba, Bogi pedig olyan nagy színészekkel játszhatott együtt, mint Ruttkay Laura, vagy éppen a modell Dammak Jázmin.

Bogi egyébként most egy kicsit szünetelteti énekesnői karrierjét és a tanulásra próbál koncentrálni, de azért a rajongóit sem felejtette el, hisz folyamatosan posztol nekik a közösségi oldalakon és most már az Instagramon is követni lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek