Starity

Adam Lambert rajongókat csókolt meg!

2010. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: szintia44

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam a koncertjein úgy simán megcsókol embereket! Egy mostani előadásán váratlanul lekapott egy lányt és egy fiút is.

hirdetés
Adam Lambert rajongókat csókolt meg!

Adam Lambert a Providence-i Lupos Heartbreak Hotelben tartott koncertjén két rajongóját – egy fiút és egy lányt – csókolt meg. A csókok egy Youtube-os videón 4:15, illetve 5:20 percnél láthatóak.

Az énekesnek nem ez az első nyilvános csókjelenete. A leghíresebb a 2009-es American Music Awards közvetítése alatt csattant el Lambert és az együttes egyik férfi tagja között. Később az énekes őszintén nyilatkozott róla: „Nem volt megtervezve, a pillanat hevében történt.”

„A női előadók évek óta csinálják ezt – hágják át a szexualitás határait – de abban a percben, hogy egy férfi teszi, mindenki kiakad. 2009-et írunk – ideje kockázatot vállalni, kicsit bátrabbnak lenni, felnyitni az emberek szemét, és ha ez sérti őket talán nem vagyok nekik való. Nem az a célom, hogy feldühítsem őket, ez az önkifejezési és a művészi szabadság népszerűsítésére volt” – mondta az eset után a Rolling Stones magazinnak adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek