Starity

Koholák Szandra: „Jól megy a közös munka”

2013. november 01. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Koholák Szandra, A Címlaplány egykori versenyzője hétfőn jelent meg először az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban, ahol Alexát alakítja.

hirdetés
Koholák Szandra: „Jól megy a közös munka”
Fotó: Viasat3/Nánási Pál

Az egykori címlaplány-jelölt szerepet kapott az RTL Klub nagy sikerű sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapestben. A lány számára ez teljesen más, mint a Címlaplány című reality, ott ugyanis versenyeznie kellett a többi szereplővel, itt azonban egy csapatot alkotnak.

Szandra, aki a kozmetikusként dolgozó Alexát alakítja a sorozatban, a Blikknek mesélte el, hogy eleinte nehéz dolga volt, hiszen az Éjjel-Nappal Budapest szereplői már összeszokott társaság, azonban úgy érzi, mostanra sikerült beilleszkednie.

„Valójában én voltam az, aki nehezen nyitott, hiszen egy rendkívül összeszokott társaságba csöppentem bele. Nem beszélve arról, hogy ez a csapat teljesen más, mint akikkel A Címlaplány során találkoztam. Szerencsére idővel sikerült beilleszkednem, és ma már nagyon jól megy a közös munka.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek